DEMNITATE SI ONOARE, FARA PLICURI IN SPITALE!

Musafir

/ #96

2015-08-20 21:34

Confirm si semnatura si dispretul meu total si profund fata de tot ce se intampla in sistemul medical de sanatate, dorinta de legalizare a spagii, felul in care cadrele medicale isi trateaza si percep pacientii. Socot ca dansele sunt superioare prin natura profesiei, faptului ca au terminat 6 ani de medicina generala si 4 sau 6 de rezidentiat, fiindca3 se cereau doar pentru a fi medici de familie. Doamnelor si Domnilor medici, cand ati ales o cariera medicala, stiati ce presupne si ce salarii sunt si ca se fac garzi si va continuati apoi turele, fiindca nu-i personal si tot restul. Daca stiati toate acestea, in afara cazului in care gandeati ca-i rost de spagi, nu aveti de ce sa va plangeti si in niciun caz nu puteti pretinde pacientilor mita pentru asa-zisele voastre sacrificii, renuntari! Am semnat pentru ca eu nu-s las, duplicitar si nu mai vreau sa ingadui nerusinarea si aroganta cu care ne tratati, aerul de jupan, de stapan al medicului peste alt om, peste viata si sanatatea unei fiinte umane!