Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Laurentiu Stefan Cuza
Musafir

/ #44156

2015-08-16 14:37

Tocmai azi am aflat ce s-a întâmplat in Vaslui si am citit ogramada de articole despre asta,cum ca ea ar fi vinovata ,iar ea a gresit doar ca s-a urcat in masina dar asta nu e un motiv sa o acuzam pe ea.Eu la 21 de ani am o cariera iar ei tot ce stiu sa facă e sa isi bata joc de un suflet nevinovat...iar ce e mai rau e ca niciodată nu se face nimic impotriva acestor inumanitati..Voi le da-ti drumul puscariasilor când ei ar trebui sa putrezeasca acolo sau când iese doar sa fie o speranta si sa fie impuscati,pentru ca acum am auzit ca o fata de 17 ani a fost răpită si găsită moartă in parc..parca a înnebunit lumea.....,sau fata din Teleorman sau de unde era...in fine..11-13 ani cati ani avea violata de 2 oameni in toata firea de fata cu fratele ei mai mic,pai astia-s oameni mă?...Cred ca a-ti facut insolatie voi astia procurori cu DREPTUL FACUT PE BANI PROBABIL,scuza-ti CAPS-UL,in fine sper sa se faca ceva...ca un exemplar..pentru ca ei vad ca se poate si cum iese din puscarie pac direct ca nu a scăpat destul sapunul pe acolo..Oameni buni,exista Dumnezeu...va rog sa va concentrati ,lasa-ti insolatiile ca va face rau...Dumnezeu exista!Da am 21 de ani si vorbesc asa ,sunt destul de constient de ceea ce se întâmplă in lumea asta de când aveam 12 ani si era si mai socant sa vezi un copil de 12 ani care stia absolut totul si intelegea "logica" unora cărora capul si mintea le juca feste cred.CONCLUZIA? MA BUCUR MULT CA ACEASTA PETITIE EXISTA ,CA FIECARE OM SANATOS LA CAP SA ISI SPUNA PAREREA! PUSCARIA SA II MANANCE SA SCAPE SAPUNUL SI EI.....SA FIM SERIOSI ..VAD OAMENI DAR NU UMANITATE ...