Împreună să spunem STOP firmelor de recuperări creanțe

Musafir

/ #40

2015-08-05 09:19

De ce am semnat aceasta petitie.....alinierea la spatiul UE s-a facut in dauna romanilor,vorbesc in numele celor onesti care stiu ce inseamna dobanda si credit dublat,numai pentru ca intr-o anumita perioada nu mai pot plati!
Este si un mesaj adresat oamenilor politici,jalnici in viziunea mea,care au facut ca o mare multime de romani,neinformati,sa-si doreasca sa traiasca mai bine,sa-i creada ca BNR este garant al unei dobanzi mici.
Faptul ca s-a plasat recuperarea la o firma,cu alte costuri,pe spinarea romanilor care nu primesc o sansa economica,este deja o mare idiotenie!.....suntem numai unii capitalisti....nu sustin ca banii nu trebuie restituiti,insa statul roman are o datorie morala fata de cetatenii sai sa faca o banca proprie de creditare,nu sa fie romanul cu jalba-n protap la bancile comerciale,si ele ale altor state!
Deci.....nu pot accepta ca in Romania nu exista aceleasi reguli ca in toata economia UE,romanii fiind efectiv pacaliti ,initial de banci,apoi de recuperatori sa plateasca dublu,triplu....etc....
De la inceput a fost o mare idiotenie aderarea la spatiul UE ,in conditiile in care nu suntem egalii lor......atunci,noi fara ei,ei nu pot fara piata asta mare si idioata sa supravietuiasca !
Deci.....petitia este binevenita.....si trasi la raspundere cei care au lasat o asemenea situatie sa prolifereze!
emg