Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

orre

/ #43265

2015-07-25 21:01

trebuie urgent schimbata legislatia (in toate domeniile) dar cine sa o schimbe? nu are cine. apoi, cine aplica aceasta legislatie nu raspund pentru nimic, CONFORM LEGISLATIEI. daca aceste violuri nu ar fi mediatizate CONFORM LEGISLATIEI "ciuciu"

la DEVESELUL=NATO (astia cica trebuie sa MA APERE) , la giurgiu, la constanta, SI CATE OR MAI FI? TOTI LIBERI, DOSARE LASATE LA ARHIVE, ca asa PERMITE LEGISLATIA.

de exemplu, cioaca era liber fara media. DAR MEDIA CATE SA LE MAI DEZVALUIE. ESENTA ESTE CA INSTITUTIILE STATULUI NU FUNCTIONEAZA NORMAL, ASTA ESTE ADEVARUL. DIN PACATE. ALTFEL IN ACESTE CAZURI , MACAR ERAU JUDECATI INTRE VIOLATORI  SI NU INTRE VICTIMILE LOR, (ca exemplu)

dar inca o concluzie, POLITIA, PROCURATURA , JUSTITIA FIIND in acelasi sistem sunt mana in mana, asa vad eu. eu nu vad o iesire din aceasta situatie daca dupa 26 de ani de la caderea sistemului comunist, ESENTA SE DEGRADEAZA. Pai imi aduc aminte cat respect era fata de militian numai cand il vedeai, acum cand ii vezi, ASTIA CU BANI doi bani nu dau pe ei.

eu as decide: castrare, inchisoare 15 ani, apoi izolare (ca este bolnav psihic) SI BAGATI OBLIGATORIU IN CELULA CU UN NUMAR DE HOMOSEXUALI SI/SAU CRIMINALI CU CATI PRIETENI A PARTICIPAT LA UMILIREA PRIN FORTA a alttei persoane, femeie sau barbat)

la recidivare PEDEAPSA CU MOARTEA