Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #42441

2015-07-23 19:29

Bai asta de esti contra si postezi tampeni,ca oricum mai mult de atat nu poti(esti un micro Ponta in mizerie) esti mai prost ca sudoro-soferu si cred ca ai buzele vinete ca oricum din tagma lor faci parte adica de nivelul cortului nu treci,iar buda o ai in fundul c.urti din doi pari(cred ca sti ce inseamna daca nu intreabal pe sudoro-sofer) nu ca ii dau dreptate in totalitate colegului cu legile(in mare parte are dreptate),iar tu esti prost de bubui,daca spui ca nu am facut nimic pana acum,esti chiar dobitoc ,disponibilizati au facut tot ce se poate normal face(ca nu au participat toti asta este alta poveste) cred ca multi nu pricepeti ca aceasta guvernare este de rahat si problema Oltchimului se trage de la acest guvern si implicit si problemele cu pacalelea disponibilizatilor.Din mai 2012 de cand s-a instalat acest guvern care a avut drept scop daramarea Oltchimului,CM al angajatilor a fost facut beton(aici nu inteleg de ce injurati SLO)o adunatura de juristi guvernamentali (mai precis din oct 2012)si-au stors creeri cum sa-l rupa,iar cand au realizat ca nu se poate au facut tot ce este posibil sa-l fenteze,oare de ce nu au facut CONVERSIA(ca pacaliciul de Ponta spunea de ce nu a facut-o PDL-ul)dar a omis sa va spuna ca aceasta CONVERSIE fara modificarea legii privatizari societatilor de stat era aproape sortita esecului,oare PSD de ce nu o modifica ca doar are 68%(ptr.ca este olege organica si nu vor ca nu mai pot sa fure de la socitatile de stat) ,ptr.ca nu se vrea.Asa ca LABIE care esti contra mai dute si dracului ca tot o putoare de cernevist esti.