Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #41589

2015-07-23 18:25

Nu imi vine sa cred ca inca la noi in momentul de fata se pot intamplat asemenea lucruri, e ingrozitor ceea ce sa intamplat si mias dori foarte mult ca cei 7 indivizi ca nui poti numi altfel sa ajunga dupa gratii. Vreau sa mai zic ceva despre fata de 16 care din cate am vazut pe retelele de socializare ar fi scris si iar incuraja pe acei 7 infractori, ce conteaza cai cunoaste ft bine si de multi ani si pe prietena ei, de unde stie ea cu exactitate ce fc prietena ei , sta la curu ei, nu cred si mai cred cu siguranta ca fata de 16 este mana in mana cu ei ca daca nar fi fost nu ar fi spus aceste lucruri pe net si iar fi incurajat, din potriva ea fiind prietena cu victima ar fi sustinuto pe ea nu pe animalele alea . Daca in acel moment ar fi fost ea violata in locul prietenele ei de zis acei baieti pe care ii stie de mult sau poate erau altii nu aia. Vreau sa mai precizez ca am ajuns o tara de rasul lumii, sunt si eu din Moldova din bacau , locuiesc in Italia si aici se intampla tot felu de prostii dar legea e lege nu ca la noi ca iti e frica sa mai mergi pe strada , sa iesi in parc , sa te plimbi ...etc. este inacmisibil ceea ce se intampla, vreau sa ii trasmit fetei de 18 ani , sa fie puternica , capu sus chiar daca trece Inca prin momente dificile , sa nu sa dea batuta ca noi toti romanii cu suflet mare vom fi alaturi de ea si ca se va face dreptate in cazul ei .