Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #40225

2015-07-23 09:51

Am mai putea face ceva , sa ne intalnim la bucuresti cei care vor sa o sustina pe fata pe data de 14 August. cei care au masini sa ne intalnim intr'un punct anume si sa punem banii de benzina cu toti si sa plecam la Vaslui sa sustinem acel suflet nevinovat , va rog mult sa imi asculte sfatul cineva , pt daca nu facem noi asta atunci cine cei din satul ei care ati vazut bine cum sunt ??? Hai sa facem asta va implor , daca noi nu o facem si spunem ca aaa pai lasa nu mergem noi se duc alti , ceilalti spun la fel , uite asa biata fata iar nu e indreptatita , si plus nu facem numai pt fata acest lucru , o vom face si pt noi , pt si noi la randul nostru vom avea copii sau cei care au copii si mai ales fetite si nu numai , numai voi ma puteti intelege care au fetite , eu nu am copii dar imi imaginez ce ar insemna :( Va multumesc din suflet si nu ma intelegeti gresit , scuzati daca ceva nu e in regula ! S'au sa inchiriem un autobuz , nu stiu cerem ajutor careiva ce are muti bani naa si ne ajuta sa mergem cei ce vor sa o sustina si care sunt impotriva cruditati .