Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #39094

2015-07-22 23:42

Trebuie sa se faca TAMTAM pe facebook ca sa isi faca STATUL ROMAN TREABA??? JOSNIC!!! Trebuia facut ceva de la inceput de Politia romana din prima nu de comunitati pe facebook. Bineinteles ca e o treaba minunatata ca oamenii fac TAMTAM pe treaba asta pentru A SE FACE DREPTATE!!! pentru biata fata...nu ma intelegeti gresit.
Cum pula mea STATUL ROMAN tine in libertate 7 VIOLATORI timp de UN AN/APROXIMATIV UN AN de zile in LIBERTATE dupa ce a fost recunoscuta fapta.Ce poate spune asta despre asa zisul ,,SISTEM JUDICIAR" din ROMANIA?. Imi produce o stare de greata nu numai fapta pe care au facut-o dar si neseriozitatea cu care este tratat cazul...pana in 2015 nu s-a facut nimic IMPORTANT legat de acest caz. Va mirati ca suntem catalogati si etichetati drept salbatici peste hotare? Cand la noi in tara 7 animale care nu merita oxigen sau sa vada lumina zilei umbla in libertate dupa ce au violat , maltratat si abuzat de o biata fata de 18 ani? Ar merita sa fie violati cu aceeasi salbaticie cu care au facut-o si ei pana cand fata aceea ii v-a ierta(daca se va intampla vreodata , sper sa nu , nu ai cumsa ierti asa ceva).Nimic nu v-a mai fi la fel pentru acea fat...asa ca nu vad de ce se accepta sa fie totul la fel ca pana acum pentru ei...cu riscul de a se mai intampla inca o data...Cum putem sti ca nu s-a mai intamplat sau mai ales ca nu se va mai intampla???CE sau CINE ne poate oferi aceasta siguranta. Ma dezamageste tara mea.Ma dezamageste sistemul judiciar. De nedescris...si mai ales de neiertat.