Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #36095

2015-07-22 15:20

De ce am semnat aceasta petitie:
1. pt ca e singura metoda civilizata, pe scara larga, de a ne solidariza cu victima;
2. pt ca toti avem una sau mai multe femei in preajma noastra, fie ca e mama, sora, iubita sotia, matusa ,vara etc. si nu cred ca cineva ar dori ca acestea sa pateasca ce a patit fata aceasta;
3. pt ca cineva trebuie sa aminteasca unor procurori si judecatori plictisiti si rutinati de atatea asemenea cazuri incat nu le mai dau vreo importanta, ca poate maine fiica, sotia, mama sau poate chiar ei insisi pot cadea vicime unor asemenea indivizi
4. deoarece toti ar trebui sa fim egali in fata legii: va puteti imagina o fiica de judecator care dupa ce a fost violata timp de cateva ore de catre sapte indivizi si torturata (pentru ca poza pe care am vazut-o m-a ingrozit), se intalneste dupa scurt timp de la viol cu ei, liberi fiind, pe strada?
5. pt ca eu nu-mi pot imagina!
P.S.: presa sa verifice, pt a verifica ultimile doua puncte, cate cazuri exista in care o ruda a unui magistrat a fost victima unui viol, si ce sentinte s-au dat in acele cazuri, cati violatori au fost judecati in libertate!