Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #31909

2015-07-22 08:45

Eu am semnat această petitie deoarece m-am săturat de România.Noi trebuie să fim o țară de primă clasă dar ne facem de râs oriunde în Europa.Şi ştiți ceva ar trebuii să se facă dreptate pentru săraca fată care a suferit atât din cauza brutelor care au abuzat-o.Eu am 12 ani şi văd ce țară "democratică" avem:oameni care muncesc cu ziua pe unde apucă,iar alții care au tot ce ar fi visat toată viața.Suntem o țară fără viitor dacă nu vom începe să ne înțelegem,să ne sprijinim unii pe alții,să arătăm că ne pasă.Şi ce credeți că dacă avem bani suntem bine mersi?Nu!Nici eu nu sunt bogată,dar am o familie şi asta contează.În Satu-Mare sunt mulți pedofili.Dacă tot există poliție măcar să îi prindă deoarece chiar si fete de 6-7 ani ar viola acei nesimțiți.Cele 7 brute care au violat-o pe fata de 18 ani le transmit un mesaj:~Să muriți în chinuri nesimțiți ce sunteți! ^-^
Şi fetei care a fost violată îi transmit o viață mai bună în continuare.Dragă nu băga de seamă când trec pe lângă tine cele 7 animale care te-au traumatizat.Treci pe lângă ei cu mândrie deoarece tu ştii,familia ta ştie si restul lumii care te susține ştie că vei reuşii să treci peste această traumă.Să ştii mereu că sunt oameni care te susțin şi care nu te vor lăsa la nevoie.Dacă aş fi lângă tine acum te-aş îmbrățișa.

Cu drag,
~ Crainic Madeea ~