Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #31687

2015-07-22 08:36

Acum câteva luni un grup de persoane au fost, pentru prima oară în istoria ortodoxiei, excomunicate din biserica ortodoxă pentru o faptă puerilă: au fost în contradicție cu preotul, respectiv biserica! Pe lângă arestarea și judecarea în regim de urgență cer și excomunicarea acestora din sânul ortodoxiei. Pentru victimă: știu prin ce treci! Aș vrea să găsesc cuvintele potrivite să te pot consola dar știu că nu-ți voi putea lua durerea. Dar te asigur că ea, durerea, spaima, rușinea, vor amorții peste un timp. De uitat nu vei uita niciodată! Dar vei trăi! Trebuie să trăiești fără frică și fără rușine! Dar mai întâi trebuie să ți se facă dreptate! Trebuie să adaug: ești curajoasă! Te admir pentru asta! Eu m-am zvârcolit în neputință și frică! Și n-am avut curajul să fac ceva în privința aceasta! Dar după cum am spus: am supraviețuit! Am o familie, sunt fericită! Dar n-am uitat! Ca umbra copacului lăsat de soare așa vine gândul și se și duce! Ești binecuvântată că o țară întreagă te susține! Și te iubim!