Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #31052

2015-07-22 08:02

Sa fie arestati cat mai repede posibil , cand vor iesi din puscarie sa nu mai fie primiti in comunitate in satul in care locuiesc acum sa fie huiduiti si dusi sa locuiasca intr-o jungla in care sa nu se poata apara nici zi nici noapte . Parintilor pentru educatia care le-au dat-o sa fie privit de toti localnici la fel ca niste CRIMINALI la sat eu stou ca orice copil de taran si asa cum se declara ca sunt din oameni gospodari paui stiu ca ar trebui sa fie educati in spiritul respectului - mai ales ca se duc si la BISERICA??? ce biserica acesti criminali ?? pai mamelor voua la acesti 7 criminali ati fi vrut ca sa aveti fata si sa fie in locul victimei sa fie batjocorita si schingiuta fizic si psihic de acesti fii ai vostri care ati dori sa fie filfizoni de la tara care nu stiu de respect de buna cuviinta de constiinta de respectul pe care orice taran il are prin viata mai dura si muncita ???Eu stiu ca orice copil de taran este antrenat de mic la munca si pietate de la bunici , parintii voi parinti lor ce ati facut , am vazut o casa cocheta pentru uni din VOI cum ati realizat-o prin furt sau prin munca ce exemplu au urmat acesti CRIMINALI ?eu cred ca ati furat de ati ajuns cei mai gospodarti si sa aveti asa CRIMINALI in casele voatre . voi mamelor cand va inchinati ce credeti BUNUL DUMNEZEU se mai uita la rugaciunile voarte pentru odioasa fapta adusa acetui copil a BUNULUI DUMNEZE?? dar oare mai aveti curaj sa va mai facetiSFANTA CRUCE , mai aveti CURAJ sa intrati in biserica ce biserica sau poate preotul este vrei ruda si va primeste chiar langa ICONOSTAS mare PACAT MARE PACAT MAMELO voi sunteti mame sau poate sunteti din acelea care venit cu oua clocite pe piata si adunati bani murdari pentru FILFIZONI DIN BURUIENI AI VOSTRI ??
mAMELOR SA VA PUNETI BROBOADE SI SA NU MAI IESITI DIN CASA ACELE TRAISTE PE CARE LE-ATI PURTAT CU ACELEA SA UMBLATI DE GAT DAR NU PE AICIO IN jungla CU VOI PRINTRE serpoi SI vipere ACOLO VA ESTE LOCUL CU TOT CU odrasle ---