Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #30976

2015-07-22 07:56

Violul este o Crima si trebuie pedepsita conform legii..lege care se pare ca in Vaslui nu exista..Dupa fapta si rasplata..Nu imi vine sa cred ca sunt atatia oamenii care tin ca baietii nu au fost de vina cu nimic ca fata a cautat-o..ce oamenii sunteti voi?sunteti "Aghiuta" pe pamant..nu stiu cum as fi reactionat daca era copilul meu sora mea sau nepoata mea.. cred ca deveneam criminala in cazuri din acestea nu as putea gândi clar ..nici nu stiu daca exista vreo pedeapsa ptr animalele astea sălbatice .. sa ii tai cu cutitul si sa presari sare pe ei .. e prea puțin ... închisoare ?? dar dupa cativa ani o sa iasă... fata rămâne pe viața nenorocita saracuta.. si am citit pe internet ca nenorociți aia provin toti din familii bune înstărite .. sigur banii vorbesc o sa ii scape de pușcărie .. si totuși nu e bine sa doresti râul nimănui dar mi-ar place sa ajungă la pușcărie si sa li se ofere "sex surpriza" sa nu cumva sa duca lipsa acolo cat va sta ...o sa aive ceilalți grija de ei..#violulecrima !!