Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #29958

2015-07-22 06:10

Este inacceptabil ceea ce se petrece in Romania anului 2015.Este incredibil cum aceste bestii cu chip de om pot zburda in continuare in libertate dupa o asemenea orgie,dupa o asemenea mutilare a unui biet suflet.Este de neconceput cum acesti magistrati sunt ei insisi fara probleme,macar de constiinta,dupa o asemenea decizie.Doamna magistrat poate dormi linistita gandind ca asemenea specimene se joaca libere cu demnitatea unui seaman?Doamna are copii?Chiar daca baieti si ei pot fi oricand victime sau,dupa exemplul dat de mama ,violatori.Sau poate fi ea insasi supusa vreodata la asemenea tratament.Atunci s-ar face dreptate,sau ar fi luata tot ca o gresala a tineretii?Ma uimeste atitudinea localnicilor,chiar toti sunt parinti de baieti,sa apere unilateral bestialitatea?Asta e deja o minte retardata,scuzata sa-mi fie expresia!Oameni buni,aveti neveste,mame,copii,e posibil sa ganditi in felul asta?Ma ingrozeste o asemenea educatie putreda din start!Ce inseamna la voi "oameni gospodari"?Poate parintii sunt oameni de treaba,harnici,dar cu o educatie la fel de bolnava!Eu am baiat,dar daca(fereasca Sfantul)as fi aflat asa ceva,muream cu el de gat la Politie!Sa plateasca cu puscaria mi se pare putin!"Unde esti tu Tepes Doamne?"Dupa asemenea mizerii ar merita sa li se lase numai un aparat de urinat!