Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #29400

2015-07-22 04:51

Am semnat aceasta petitie pentru ca este drept ca cei sapte sa fie pedepsiti. Pentru ca ceea ce au facut ei se numeste viol si cruzime. Pentru indiferenta pe care au manifestat-o fata de victima lor. Locul acestora este in inchisoare, iar pentru modul in care au premeditat si organizat totul merita pedeapsa maxima. Am semnat-o si pentru abuzul savarsit de catre instantele de judecata, prin cercetarea lor sub control judiciar. Motivarea acestora nu are baza legala. Starea de arest, in astfel de cazuri , este justificata de pericolul social al invinuitului si nu este o masura coercitiva. Detentia are rolul de a-l pedepsi si corecta. Insa, dupa ce am citit cateva dintre comentariile postate aici, vreau dsa fac o precizare. Doamnelor si domnisoarelor, NU faptul ca sunteti femei si mame de fete trebuie sa va movbilizeze in astfel de actiuni. Dreptatea si incalcarea ei trebuie sa fie motivul. Nu reactionati doar atunci cand sunt atinse valori pe care le impartasiti. Nu incurajati nici mentalitatea conform careia va puteti imbraca oricum si puteti spune NU oricand. In acest fel veti ajunge sa va traiti vietile, ori singure, ori printre violatori. Educatie sexuala nu se adreseaza exclusiv barbatilor. Educatie sexuala inseamna si ca tu, femeia, sa intelegi diferentele dintre sexe, dintre mecanismele ce au loc in creierul de barbat, diferit de cel de femeie. Si nu in ultimul rand, tine de CIVIC, nici macar de sexual, codul vestimentar. Sunt barbat si tata de baieti, dar semnez aceasta petitie.