Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #28345

2015-07-21 22:58

indiferent de statutul victimei,nimeni nu are dreptul de a forta o alta persoana sa faca sex mai ales fara acordul acesteia.
sunt si eu femeie si mama de baiat(are 11 ani),dar daca copilul meu ar face asa ceva(eu tot timpul ii dau ex cu ce e bine si ce-i rau) ,as crede ca are o problema si m-as intreba unde am gresit ca eu cred ca este vorba si de educatia pe care a primit-o.
RUSINE-parintilor care au dat nastere acestor monstri si care ii apara desi stiu ca au facut un lucru odios. toti o sa fim sau suntem parinti si ar trebui sa ne punem in locul acestei familii ,ce este in sufletul lor si a fetei care desi ea a fost cea batjocorita este scoasa vinovata.
RUSINE-celor care fac parte din justitie si care au dispus eliberarea acestor monstri,
RUSINE-avocatului care ar fi trebuit sa apere victima nu sa o inculpe
oare familia fetei si-a infranat dorinta de razbunare,eu una i-as fi lasat marcati pe viata,sa vada cum este sa batjocoresti .
pacat ca justitia se uita si la situatia materiala a victimelor si ii scoate tot pe ei vinovati!
daca un amarat fura o paine pt a manca este pedepsit cu inchisoarea,insa daca violezi sau ucizi,furi sau iei mita la un nivel mai inalt,esti sub supravegherea politiei la domiciliu. oare care este morala? sa facem toti faradelegi grave ca nu ni se poate intampla nimic? sau noi oamenii de rand nu avem aceleasi drepturi cu cei bogati?