Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #28334

2015-07-21 22:56

As vrea ca indivizii aceea sa putrezeasca pe viata acolo ! Am urmărire emisiunile de la tv si copila aceea abia mai poate vorbii , oameni buni ...e strigător la cer . Am vazut-o pe fata si e o fata simpla , nu e deloc asa cum au spus "oamenii buni ai celor 7 viermi" . Mi-e scarbă de ei și de ceea ce au facut , nici nu-mi pot imagina prin cate a trecut acea fata ...si sa presupunem ca-i credem pe ei ca ea era îmbrăcată sumar si ce au mai spus ei pe acolo , oameni buni e o tara liberă , fiecare se îmbracă cum vrea . Daca vezi o fata frumoasa nu trebuie sa reactionezi ca un obsedat sexual si sa sari pe ea , despre ce vorbim aici ....oameni buni . Trebuie facut ceva in privința asta oricum . Speram ca aceasta petiție va fi luată in serios de autorități si îi vor aresta pe TOȚI !!! Iar atunci cand vor ajunge acolo vor avea parte si ei de asa zisul "sex surpriza" ;) . Voi avea eu grija personal de asta , javrele astea merita castrați si torturati , batjocoriti , biciuti , bagati in cușca !!!! Ei nu sunt oameni , ei sunt animale . Animalele nu au ce caută printre oameni , mai ales genul asta de animale . Genul asta de animale trebuiesc băgate intr-o cușca si chinuiți acolo , mâncare doar apa si o bucata de pâine cat sa trăiască ....cat sa trăiască nenorociții ! Sa nu moara asa repede ....of , ar fi multe de zis in cazul acesta . Iar avocata fetei ce face ...oameni buni haideti sa o ajutam pe aceasta fata si pe familia sa . O sa plătească acești nenorociți ! Fi-mi-ar scarbă de ei , libidanilor ....gunoaielor...javrelor ...