Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #25100 treziti-va Romani!

2015-07-21 18:50

Ca bun roman si considerand ca am cei sapte ani de-acasa, ma simt oripilata de ceea ce continua sa se intample in Romania membra a UE in anul 2015.

Trecnd peste faptul ca nu am nimic de spus celor'' 7 FANTASTICI'',fara sa ma simt murdara, as dori sa ma adresesez parintilor, pe care totusi nu-i pot numi parinti daca au crescut asemenea nimicuri, si judecatorului care a decis ca aceste scursuri ale societatii sa fie liberi , sfidand si denigrand natiunea romana...aveti parinti, surori, mame, matusi....nu va este frica nici macar de Dumnezeu!?!

Domnule judecator, daca in locul Ralucai , ar fi fost fiica dumneavoastra, mama, sotia, sora, ati fi procedat la fel?Ati fi primit acea atentie pentru care ati preferat sa inchideti ochii si sa considerati ca acesti paraziti nu reprezinta un pericol pentru societate?

Daca raspunsul pentru aceasta intrebare este afirmativ, atunci adevaratul pericol pentru societate sunteti dumneavoastrasi nu imi dau seama de ce continuati sa ramaneti in functia pe care o aveti!

Sunteti in postura in care , prin lege, aveti dreptul de libera decizie a cuvantului in stat , justitia ar trebui sa ne apere , sa aduca vinovatii in faza in care sa plateasca pentru nenorocirile pe care le fac,dumneavoastra nu ati facut decat sa incurajati si altii asemenea lor, si nu putini la numar, de a atenta la viata si siguranta noastra cu convingerea ca un pumn de bani le va asigura imunitatea in fata legilor si a furiei de nedescris a semenilor carora le pasa totusi.

RUUUUUSIIIIINE!

Si Dumnezeu sa ne aiba in paza....este SINGURUL in care ne-a mai ramas sa ne incredem!