Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #24153

2015-07-21 17:45

Pentru că sunt revoltată, supărată și dezgustată de ceea ce s-a întâmplat. De când am citit despre cele întâmplate, sincer mintea îmi zboară de multe ori peste zi, la această copilă. Mă gândesc cu imina strânsă la trăirile ei, la zilele ei, la nopțile ei. La faptul că trăiește în continuare în comunitatea aceea îngustă și bolnavă, la faptul că e nevoită să privească zilnic oamenii aceia fără minte. La faptul că e supusă încă să declare cele întâmplate pe posturile televiziunilor publice, în speranța că cineva vede și aude de nedreptatea din jurul ei. La faptul că cine ar trebui să ia atitudine, ignoră... Sunt revoltată că instituțiile statului sunt în continuare murdare și corupte. O poveste tristă, un viitor marcat și inimioară ruptă pt. poftele bolnave ale unor infractori criminali, care fără nici o rușine stau probabil la birtul din sat, beau bere că doar e cald afară și bineînțeles povestesc despre fapta lor de bărbăție. Mizerabil sistem, rușine vouă tuturor care încurajați manifestările barbare din lumea a III-a !