Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

/ #42234 Gorghiu: Situaţia din PSD, ca într-un banc - dă-le pesediştilor pistoale, stinge lumina şi vezi la f

2015-07-21 17:36

Gorghiu: Situaţia din PSD, ca într-un banc - dă-le pesediştilor pistoale, stinge lumina şi vezi la final cine rămâne!

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit astăzi, la Adevărul Live, despre conflictul iscat în jurul noului Cod Fiscal, trimis vineri spre reexaminare în Parlament, despre ofensiva liberalilor în acest scandal, dar şi despre şansele premierului Victor Ponta de a rămâne la Palatul Victoria până la alegerile din 2016, în contextul tulburărilor din PSD.

Adevărul: Despre ce face Opoziţia în această perioadă vom încerca să aflăm de la Alina Gorghiu, copreşedinte PNL. Mâine vom avea în ziar ultimul sondaj INSCOP referitor la votul pe partide, PNL stă în frunte cu 44%, în timp ce PSD are 37%. De la sondaje până la guvernare mai e cale lungă. Alina Gorghiu: Relevant nu mi se pare scorul pe partide, se poate modifica, e o imagine a zilei. Mai relevantă mi se pare cifra care arată opinia românilor despre guvernare şi despre direcţia în care se îndreaptă România. Sunt cifre îngrijorătoare: s-a modificat numărul românilor care văd că direcţia în care merge România este una proastă. Ca atare, cred că aici ar trebui să facem o dezbatere mai amplă.

Adevărul: Plumb a dat o listă cu parlamentarii PNL care au votat Codul Fiscal. Care va fi poziţia PNL acum că s-a retrimis Codul în Parlament şi faţă de ce a spus preşedintele?

Citeste mai mult: adev.ro/nrtx25