Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #22765

2015-07-21 16:26

Sun la randul meu si eu parinte si consider ca asemenea manifestari trebuie pedepsite foarte dur tocmai pentru a descuraja acest fenomen. In plus consider ca si mai vinovati in acest caz sunt cei care au dispus inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, pe motiv ca sunt la prima abatere. OK sunt tineri si au gresit dar trebuie sa plateasca pentru asta, oare prin atitudinea judecatorilor nu cumva se incurajeaza asemenea fapte? Poate acei judecatori s-au gandit la Breivik care a ucis nu mai tin minte cate zeci de persoane si au concluzionat ca un viol nu e mare lucru.
Ori poate careva dintre ei a considerat ca biata fata a fost norocoasa sa fie f***** pana la lesin, poate asta e visul cuiva din acel compet de judecata. Ma intreb cum ar fi stat lucrurile daca victima ar fi fost careva dintre judecatori sau membrii familiilor lor. Ori poate ar trebui sa traiasca si ei pe pielea lor o asemenea experienta pentru a realiza cat de grava e situatia, sau cum am mai spus mai inainte poate asta e o placere ascunsa, poate asta si-ar dori careva dintre ei caz in care se poate intelege decizia.