Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #21522

2015-07-21 15:52

Sunt un barbat de 46 de ani. Am avut o copilarie fericita, extrordinara. Am fost educat de catre parinti si scoala sa aleg si sa stiu ce este binele si ce este raul. Dintotdeauna am fost mandru sa pot face ceva util pentru oameni, sa bucur pe cei mai in varsta, chiar cu o vorba buna, sau chiar material, am invatat sa am bun simt, sa fiu politicos, sa imi fac parintii mandri de mine, asta cred ca era un sens al vietii. Din pacate in ultimii ani a trebuit personal sa trec prin experiente neplacute si sa constat cu stupoare, am senzatia ca am innebunit, tot ce era normal a devenit anormal, depasit , este un haos. Credeti-ma ma bucur sa vad ca incepe sa se miste ceva datorita acestei petittii. Haideti sa schimbam ceva, sa terminam cu mojicia, cu nesimtirea , sa promovam elemente pozitive si nu prostia. Gata!!!!!!!!!! Din acest moment sa fim solidari si sa dam raul la o parte. Sa aratam ca ne pasa si ne doare!!!!!! Felicitari Maruta!

Daca pe timpul raposatului se putea face ordine acum s-ar putea si mai usor dar sa-si asume raspunderea magistratii. Cer ca atunci cand exista o sentinta definitiva si un om este condamnat sa se faca cum se facea inainte pe un panou al rusinii sa fie pusa poza lui asa incat lumea sa se fereasca de el , sa fie marginalizat. Condamnatul sa fie cel care sa se reabiliteze fata de comunitate si nu invers. Sa schimbam valorile si sa ne ferim copii de asemenea brute, inconstienti care din pacate reprezinta o mare parte din tineretul de astazi. Sa miscam lucrurile Maruta!

-