Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #16102

2015-07-21 11:23

Am semnat aceasta petitie pentru normalitate in primul rand. Pentru ca intr-o societate normala avortonii aia ar fi fost de multa vreme inchisi si castrati chimic. Am semnat aceasta petitie pentru ca urasc visceral acest gen de neandertalieni care din pacate populeaza mare parte din tara, urasc tot ceea ce reprezinta ei si familiile lor infecte...adica niste semi-analfabeti cu cativa lei in buzdunar care cred ca la asta se reduce totul si ca amaratii aia de bani facuti in general din furt si alte smecherii le dau dreptul sa faca ce vor. Am mai semnat aceasta petitie datorita faptului ca mi-e scarba de justitia din Romania si de legile facute de infractori pentru infractori. Ca sa dau un exemplu, eu nationalist fiind daca imbrac un tricou cu Zelea Codreanu, un martir al neamului, risc puscarie. Mizeriile alea sinistre violeaza o fata in cel mai grotesc mod si sunt in libertate....Ce-as mai putea sa spun?..poate sa transmit un gand bun copilei a carui viata a fost nenorocita de blestematii aia jegosi. Fii tare!!! O sa se faca dreptate chiar de ar fi s-o facem noi...si mi-as dori a naibi de mult asta, sa-i castrez pe nemernici cu mana mea in fata taraturilor care le-au dat viata.