Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #14969

2015-07-21 09:10

pentru ca sunt revoltata...sunt niste animale acesti .....nenorociti caci nu-i poti numi oameni pentru ce au facut...sa fie pedepsiti sa sufere si ei zi de zi cum sufera acea tanara fata care toata viata va ramane marcata din cauza celor intamplate....
dar mai ales sunt revoltata si ii condamn pe parintii lor si mai ales pe mama aceluia care a incercat sa-si scoata basma curata fiul dupa cele intamplate.....sunt consternata....mi-e mila si rusine pentru ea....habar n-are ce inseamna sa fi mama si parinte.....eu as crapa de rusine...
sunt si eu mama si de baieti si de fata..dar nu mi-as apara fiul pentru asemenea fapte....pur si simplu nu l-as mai numi copilul meu..si sa-si asume faptele sa plateasca pentru ele....astea nu-s greselile tineretii...sunt in primul rand ale educatiei care au primit-o...de rasfatati si copii de bani gata....rusineeeeeeeee......nu te poti numi mama si ti ai crescut baiatul jalnic...a avut spatele asigurat si acceptul vostru ca parinti ca-i veti accepta orice de aia au fost capabili sa faca ce au facut cu totii...
sper din tot sufletul ca vor plati pentru faptele lor....sa fie inchisi cu totii sa se faca dreptate....ori inca o data se va vedea ca cei cu bani au putere si cei amarati si nevinovati platesc cu suferinta vietii