Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Shisui
Musafir

/ #13554

2015-07-21 07:00

Buna ziua!!!
Sunt si eu un om oarecare care viseaza sa isi faca o familie frumoasa. Si desigur imi doresc si copii. Daca am sa am si eu o fata si o sa se intample exact cu aceasta tanara ,o copila nevinovata eu nas suporta asa ceva si sigur nu as fi indiferent si nu as lasa ca justitia sa isi umple buzunarele pe chinul fetei mele si ia-si face sa plateasca pentru orice lacrima care a curs. Daca as fi in locul statului as schimba toate legile si iar oamenii care omoara, violeaza(cel mai oribil lucru din lume) ia-s omori fara sa ezitare. Iar cei ce chinuiesc femeile,sotiele ,prietenele copii nu ar merita libertate si ar trebui pusi la munca zilnica fara odihna. """PLANG CAND AUD CA SE INTAMLA ASA CEVA.""" Lumea ar trebui sa se puna in locul fetei sau al parintilor fetei. Nu sa comenteze ca fata e de vina. Ce vina a avut copilasul acela cand cele sapte bestii au sarit pe ea .Acele bestii NU MERITA SA TRAIASCA . Si fata aceea trebuie sa fie incurajata si sa ingrijita .In general fetele sunt cele mai chinuite fiinte din lume si ar trebui sa avem grija de ele ca niste pietre nepretuite ca fara ele nar mai exista viata pe planeta noastra . Sa se gandeasca acele bestii ca si mama lor e tot femeie. S i imi cer scuze ca ma repet dar acele bestii nu trebuie sa traiasca. Si semnez aceasta petitie pentru ca justitia sa isi faca treaba si trebuie sa se asigure ca aceste bestii isi merita pedeapsa. Si c red ca si parintii acestora trebuie pedepsiti si judecatori care ia lasat in libertate.
Si sunt sigur ca stiti ca in lumea araba o femeie doar daca priveste spre un alt barbat e omorata.
Atunci ce merita bestiile acestea.
Va las pe voi sa decideti ce merita aceste bestii altfel nu stiu cum merita sa le spun.