Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #10816

2015-07-20 19:22

Semnez petitia deoarece daca cineva mi-ar face asa ceva copilului meu, indiferent de orientarea indivizilor, ma tem ca mi-as pierde ratiunea si...as face macel. Astfel de indivizi se coboara sub nivelul cimpanzeilor ce isi vaneaza confratii masculi pentru a elimina concurenta sexuala si implicit continuitatea generatiilor lor. Ca o paranteza, fiind poate subiectiv, priviti atent fetzele tuturor si veti observa ca 5 dintre ei sunt mai uratzi ca maimutzele, deci, in mod cert, si mult inapoiati lor... De asemeni, e clar ca daca unul actioneaza in consecinta, si din pacate "indivizii alfa" in zilele noastre sunt cei mai inapoiati, normal ca "baietii din echipa de fotbal" , echipa fiind, se iau dupa el netrecand prin filtrul "gandirii" lor nimic (gandire? Hahahaha!). Doamne, nu vreau sa ma gandesc daca s-ar intampla asta cu cineva foarte apropiat mie. Suna urat? Cred ca am incercat sa fiu cat mai bland posibil. LA PUSCARIE CU EI MINIM 7 ANI, INTR-O PUSCARIE PLINA DE BAIETI "CONTRA NATURII". Sa dea Dumnezeu sa aiba parte de 5 minute pe ora de ce au facut ei, insa ei sa fie victimele. Scuze, nu vor fi victime, vor fi niste lucruri naturale acolo. ;) SUCCES PROCURORILOR SI JUDECATORILOR!