Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #9100

2015-07-20 16:09

Dna. Liliana Levinţa a spus totul în numele meu. Am fost victima unei tentative de viol din care PRINTR-O MARE MINUNE am scăpat doar bătută, iar căpitanul de la secţia de poliţie mi-a spus :" dacă tot nu te-a.... acum că o să te punem faţă în faţă cu el şi pe urmă îl vom închide, când va ieș, sigur îşi va duce la bun sfârşit treaba ". Ştiam că accentuează frica din mine doar pentru a renunţa la caz, şi DINTR-O FRICĂ IMENSĂ AM RENUNŢAT LA ANCHETĂ şi să nu intru în amănunte cum a debutat ancheta : adică în faţa căpitanului de secţie tot eu eram de vină....m-a jignit chiar dânsul, am vi şi acum în suflet şi în urechi replica lui umilitoare cu care a început ancheta....şi asta în Bucureşti. Aşa că am rămas doar cu certificatul medico-legal ŞI CU O FRICĂ IMENSĂ PE CARE NIMENI, DAR NIMENI ŞI NIMIC NU M-A PUTUT SĂ MĂ FACĂ SĂ TREC PESTE. TRĂIESC CU ACEASTĂ FRICĂ ŞI NU NUMAI, DE 26 DE ANI. Tot nu pot vorbi liber şi deschis despre tot ce am suportat eu atunci DAR SECHELELE SUNT VII. DAR BIATA FATĂ CARE A TRECUT PRIN CE A TRECUT....DUMNEZEULE...NU TREBUIE SĂ EXISTE MILĂ ÎN PEDEAPSA ACESTOR BESTII. Îţi mulţumesc frumos Liliana Levinţa, prim emisiunea lui Măruţă am ajuns să te cunosc, eşti un om frumos sufleteşte şi cu suflet adevărat, eşti pe sufletul meu TE FELICIT PENTRU MODUL TRANŞANT ŞI ADEVĂRAT PRIN CARE ÎŢI FACI CUNOSCUTE IDEILE. TE IUBESC PENTRU CEEA CE EŞTI. EŞTI UN OM CE SPUNE ADEVĂRULUI PE NUME. AI GRIJĂ DE NOI PENTRU CĂ NIMENI NU ARE ŞI FI VOCEA NOASTRĂ.