Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #6652 Despre vina colectiva

2015-07-20 12:30

Aceasta nenorocire ne pune in fata oglinda hada a societatii de azi. Toti  ne-am ferit privirea si am crezut ca daca nu vedem, nu exista, ca asa ceva nu  poate fi si nu se poate intampla. Ei bine, uneori se intampla, si trebuie sa intelegem ca am contribuit cu totii la degradarea morala a tinerilor de azi. Una din cauzele majore ale acestui gen de comportament sta in degringolada morala, in exhibitionismul fara limite si fara noima, in indecenta si inconstienta cu care mass-media ne prosteste copii si le induce comportamente sexuale aberante de la varste fragede. Limbajul obscen, violenta sexuala, desconsiderarea si abuzul sunt instrumentele cu care se desavarseste prostirea natiei. Sub ochii nostri, cu girul CNA, in nestiinta autoritatilor si neputinta politiei si a institutiilor educationale. Toti oamenii buni care i-au lasat sa mearga voios pe drumul pierzaniei, sunt de vina. Toti cei care i-au invata si incurajat sa abuzeze de ceilalti sunt complici. Toti cei care nu inteleg cat de vulnerabila e societatea in fata acestor descreierati, sunt potentiale victime.