Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #5527

2015-07-20 00:01

Vorbesc cu tine copile, prin prisma unei persoane care a trecut printr-o experienta neplacuta (viol, din fericire, daca pot spune asa, de catre o singura persoana) cand eram doar un copil, 16 ani! Fii puternica, fiinta umana are capacitatea de autoaparare, eu am incercat, cu brio pot spune, sa-mi sterg din memorie acest eveniment si sa nu ma gandesc nicio secunda ca el, evenimentul, chiar s-a petrecut! Din ziua in care s-a intamplat, am zis nu, nu s-a intamplat asta si nu am trecut eu prin asa ceva, am o familie are ma iubeste, prieteni care-mi sunt alaturi si o viata frumoasa inainte de care vreau sa ma bucur....si pana in moment acesta, in care vb despre experienta mea, nu m-am gandit o secunda la ce a fost si nu am vb niciodata despre ce s-a intamplat! Si sunt bine, multumesc lui Dumnezeu! Ce pot sa-ti spun, fii tare, incearca sa-ti canalizezi atentia spre lucruri frumoase, spre persoane care te iubesc si pana la urma vei depasi momentul! Sper sa se faca dreptate! Si sper ca tu sa fii fericita si sa depasesti acest moment neplacut din viata ta!