Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #2362

2015-07-18 17:32

Sunt mama de baiat si de fata...am vorbit cu baiatul meu despre aceste lucruri inca de cand a inceput sa inteleaga ce este bine sau ce nu este bine sa faca intro realtie cu o fata..sincer ,sper ca a inteles.Am si fata si gandul ca un nebun i-ar putea face asa ceva ma ingrozeste..traim intr-o lume fara Dumnezeu pentru cei mai multi..am ales sa o protejez invatand-o sa se fereasaca de oricine i-ar oferii o ciocolata sau ceva asemanator..o duc si la carate..sa invrte sa de apere singura..dar nu cred ca numai asta este rezolvarea.Acesti violatori ca si acei pedofili care abuzeaza de inocenta copilariei...merita mai mult decat inchisoarea..acolo o duc mai bine ,poate ,decat victimele lor..au tot ce vor..si ce nu vor..dar mai putin.Aceste bestii merita sa traiasca ce au trecut si victimele lor..sa fue castrati si izolati complet de societate.Nu merita sa fie cercetati in libertate!!!o intrebare am pentru domnii procurori di judecatori:daca in locul acelei fete ers chiar fiica dumneavoastra?daca era mama sau poate sora dumneavoastra?ii mai lasati in libertate??cu drum liber spre sotia dumneavoastra....:((((