Spune DA pentru compensarea Kreon

Cornel

/ #29 kreon - solutii

2015-06-08 18:49

Buna ziua,

Si eu sunt dependent de Kreon, in primele 3 luni ale acestui an am cumparat intreaga cantitate de medicamente desi trebuia sa le primesc gratuit, pentru ca sunt contribuitor cu platile la zi la casa nationala de asigurari de sanatate. Dupa sapaturi, mers pe la diferiti medici si batut pe la toate usile posibile am vazut ca se poate compensa kreon 40.000 ui (nu cel de 25.000 si 10.000 ui) - desi cantitatea asta este recomandata unui adult se pot desface capsulele si microsferele se pot portiona (imparti) in 4 de cate 10.000 ui si se pot cumpara capsule goale pentru a le putea inghiti. Nu se recomanda inghitirea capsulelor direct decat in ameste cu un aliment acid (ca de ex iaurt).

Marea problema este ca acest medicament NU SE GASESTE, am reusit sa-mi iau prima reteta dar acum am mari probleme in a-mi gasi pastilele.

Imi incerc norocul cu distribuitori care pot livra catre farmacii la comanda, incerc orice pentru dreptul meu de a nu plati pentru medicamentele care-mi sunt necesare toata viata.