Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #39316 Protest extrem în faţa Guvernului. Mai mulţi disponibilizaţi de la combinatul Oltchim au intrat în g

2015-06-03 13:57

Protest extrem în faţa Guvernului. Mai mulţi disponibilizaţi de la combinatul Oltchim au intrat în greva foamei

Mai mulţi disponibilizaţi de la Oltchim au intrat în greva foamei, în faţa sediului Guvernului României. Vâlcenii au recu_rs la acest gest extrem din cauza faptului că nu şi-au primit salariile compensatorii, deşi au trecut doi ani de când au fost concediaţi.

Cei şapte foşti angajaţi ai combinatului din Râmnicu Vâlcea spun că vor rămâne în greva foamei atâta timp cât le va permite starea de sănătate şi că vor dormi în această seară în parcul din faţa sediului Executivului.

„Cerem plata salariilor comepnsatorii şi vrem ca cineva să fie tras la răspundere pentru tot ceea ce s-a întâmplat cu noi, cu acest combinat Oltchim. Vom sta în greva foamei atât cât este nevoie, iar în seara aceasta vom dormi sub cerul liber, în parcul de peste stradă. Noi ne-am fi dorit să protestăm chiar în faţa intrării în sediul Guvernului, dar au venit jandarmii şi ne-au forţat să ne mutăm peste stradă, probabil au zis că le stricăm imaginea”, declară Ion Drăghici, unul dintre protestatari.

Alte 20 de persoane care au lucrat la Oltchim până în iunie 2013 au anunţat că se vor deplasa la Bucu_reşti, joi dimineaţa, pentru a protesta.

Citeste mai mult: adev.ro/npdg6r