Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #38341 Re: si inca ceva

2015-05-22 09:42

#38340: - si inca ceva <= AI RAMAS CU MINTEA LA ANII PANA-N 1989 SI MAI FAC UNII MISTOURI DE TINE CA CIRIPITOREALA E SUSTINUTA, CHIAR SI LA TV SI PRESA SCRISA SI PESTE TOT....., NU LE SPUNE NIMENI PE CE LUME SUNT!!!!

Tovarase, pentru ca dai o nota de garda veche si cand spun verchi nu inseamna ca e si bun, e otrava la tine, inainte de '89. Numai ca noi suntem in 2015, secolul asta, asa ca, scapati tainele chestionarilor si deslusirii noianurilor pe care tu le invoci...,  hopaaa , te-am prins ( STI CE INSEAMNA ASTA!!!! ) ,  numai ca iti scapa cuvintele si frazele pe sub ochi, sau ai alte probleme, sa nu te indrepti catre gav si foarte grav, extrem de GRAV. Re:Re:Re Repet, nu fac ancheta si nu facem anchete, s-au aratat ceea ce s-a intamplat si restul sunt legile, documentele, actele, muulte altele pe care au stampile si semnaturi..., si mass-media, declaratii ale tuturor celor implicati...HAI ZI CA ESTI ..... VECHI SI MINTE CIU-CIU, ZI-MI , EU  TE BAT EU IN GRADE LA BERE (RECOMANDARE DE MEDIC SA-MI MENTIN SANATATEA...)... Multi inainte, aproape te-am depasit la varsta si poate ai chef si de bairam acum, scuze, masa si dansul Oltchim il fac altii din iunie 2012 in combinatul chimic, asa ca nu ma incadrez.