Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca - Sfântul Ardealului

Musafir

/ #780

2015-05-09 11:36

Hristos a Inviat!

Am semnat aceasta petitie deoarece parintele Arsenie Boca de acolo de unde este, de langa Domnul nostru Iisus Hristos si Maica Domnului impreuna cu toti Sfintii m-a ajutat de nenumarate ori pe mine pacatoasa. N-a existat de cate ori m-am rugat lui sa ma ajute, sa se roage Maicii Domnului si Bunului Dumnezeu sa nu ma ajute! Mereu el mi-a auzit rugaciunile!
La mormantul lui am ajuns, Slava Domnului, de 2 ori pana acum si de fiecare data m-am rugat lui. Fara rugaciunea catre el, din toata inima si din toata fiinta ta, nu poti ajunge.
Eu l-am cunoscut pe pr Arsenie, acum 2 ani (din pacate, dar ma bucur ca macar l-am descoperit...sau el pe mine de fapt) deci, acum 2 ani....pe youtube... Veti rade, poate, dar intr-o duminica, dupa ce primisem Sf Impartasanie, pe seara am inceput sa ascult teatrele radifonice (de ex. Taina iubirii, Lumini pe Cararea Imparatiei, Straluciri de har, Cuvinte de mantuire, Omul durerilor, Suisul muntelui, Marturii din Tara Fagarasului etc) si nu va zic ca am plans in continuu pana la 4-5 dimineata...
De atunci, 2 ani in urma, ma rog ca de fiecare data cand merg in tara sa imi vad parintii si toate rudele, deoarece locuiesc in Londra, ma rog parintelui Arsenie Boca, (pentru mine el este un Sfant, eu il chem Sfantul Arsenie Boca) ma rog lui sa ajung si la el, cu toate ca parintii mei locuiesc la peste 500 km de Manastirea Prislop. Va marturisesc ca el, Sfantul Arsenie Boca, m-a ajutat sa ajung si acum 2 ani, si anul trecut si...nadajduiesc ca ma va ajuta si in acest an!! Toate cu voia lui Dumnezeu!
In seara cand am ascultat teatrele radiofonice ce au fost facute dupa cartile Sfantului Arsenie Boca (o minunatie), am compus aceasta poezie (va las pe dvs sa va ganditi):

"Te rog, Sfinte Parinte Arsenie
Din suflet, cu multa smerenie:
Ajuta-ne! din Ceruri de sus
Si noi sa-I slujim lui Iisus!

Atat de mult imi doresc...
Doar o clipa sa-ti vorbesc,
Iar tu cu harul tau Dumnezeiesc
Ajutandu-ma sa ma mantuiesc!"

Intru Hristos Domnul,
Irina-Elena.