Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #36256 Re: LISTA RUȘINII ARGESENE SI VALCENE! TOTUL PENTRU EI ... FIRIMITURI PENTRU NOI.

2015-04-17 09:15

#36212: - LISTA RUȘINII ARGESENE SI VALCENE! TOTUL PENTRU EI ... FIRIMITURI PENTRU NOI. 

Lista rusinii argesene si valcene ("razboinicii ciolanului", noii ciocoi):
Bucura-Oprescu Simona – deputat PSD de Arges;
Drăghici Mircea-Gheorghe – deputat PSD de Arges;
Niculescu Duvăz Bogdan Nicolae – deputat PSD de Arges;
Rădulescu Cătălin-Marian – deputat PSD de Arges;
Vasilică Radu Costin – deputat PSD de Arges;
Vlădoiu Aurel – deputat PSD de Valcea;
Dobrinescu Traian – deputat PNL de Valcea;
Deaconu Mihai – deputat de Arges (ales pe listele PPDD);
Butnaru Florinel – senator de Valcea (ales pe liste PPDD);
Coca Laurenţiu Florian – senator PSD de Valcea;
Cristache Iulian – senator PSD de Arges (ales pe liste PPDD);
-
Tămagă Constantin – senator PSD de Arges;
- Valeca Şerban Constantin – senator PSD de Arges.

Eu numai pe acestia i-am identificat. Daca mai vedeti pe cineva ... lista este deschisa.

Din partea mea, pentru toti acesti "razboinici", un sincer HUOOO!

Publicat în Politică    http://www.voceavalcii.ro/2015041628057/

VEZI care sunt PARLAMENTARII vâlceni care vor PENSII SPECIALE

APR 16, 2015  SCRIS DE  MĂDĂLINA STROESCU

A apărut lista celor 255 de parlamentari care doresc pensii speciale, iniţiind în acest sens un proiect de lege controversat. Acesta a fost depus în data de 15 aprilie la parlament, iar 255 de deputaţi şi senatori au semnat pentru această iniţiativă legislativă. Printre altele, proiectul prevede majorarea pensiilor parlamentarilor în funcţie de numărul de mandate deţinute. Astel, pentru un mandat, un parlamentar va primi în plus la pensie aproximativ 1.200 lei, pentru două mandate aproximativ 2.400 lei iar pentru trei mandate aproximativ 3.600 lei.

Printre cei 255 de aleşi ai neamului regăsim şi 4 parlamentari care reprezintă judeţul Vâlcea. Este vorba despre senatorii Florinel Butnaru (PSD), Laurenţiu Coca (PSD) şi deputaţii Aurel Vlădoiu (PSD), Traian Dobrinescu (PNL).