Sustinem legea salariului minim pentru soferii profesionisti !

Vasile Moldovan (Turistu)

/ #75 interesul poarta fesul

2015-03-28 19:06

Ei uite ca io nu s de acord cu salariul minim de 1000 de euro...Intreb si eu ...Ce face un sofer italian,francez,spaniol etc si io nu stiu sa fac?Poate am mai multe calificari ca multi dintre ei..De ce ar trebui sa fiu platit mai putin?Problema multora dintre cei care ati semnat aceasta petitie este aceasta...Nu va cunoasteti drepturile si obligatiile,nu va intereseaza clauzele si conditiile de munca..Toti vreti sindicate care sa va ,,ajute""dar foarte putini dintre voi stiti ce rol au sindicatele si foarte putini faceti parte din ele...Eu personal vreau sa fiu tratat si remunerat ca un ,,SOFER PROFESIONIST"" la fel ca si ceilalti soferi ai tarilor europene...Pentru asta vreau eu sa semnez petitii,nu pentru maruntisul pe care ni l ofera marile firme de transport din europa si prin care stimuleaza dumpingul social... www.snca.ro Sindicat care exista si are pana acum cateva reusite...mici cei drept dar importante pentru membrii sai...Ps..Costi Dinca lasa frustrarile la o parte  si  comporta te ca un barbat.Asa pentru cultura ta generala,ai obtinut atatea semnaturi datorita membrilor grupului Soferii.ro nu  altor calitati sau merite..Cand mai initiezi astfel de petitii te rog frumos sa si participi la comentarii pe marginea subiectului...Pace noua...