Reintroducere Universal si Tlc in grila de programe RCS-RDS

Diana

/ #49 JOS RDS-RCS!!!

2015-01-14 12:43

Am abonament la RDS-RCS de ani de zile, pe numele tatalui meu, insa in momentul in care ma voi muta in alt apartament, cu siguranta voi cauta alternative, pentru ca aceasta companie isi bate joc de oameni.

In primul rand fac tot ce vor cu grila de programe. Au scos canalele Discovery ca sa bage ce? Niste canale de tot rahatul Digi pe care nu gasesti mai nimic interesant, majoritatea cu emisiuni preluate. Peste 90% din canale difuzeaza numai emisiuni de scandal, asa-zise "reality show-uri" care au de fapt in spate niste scenarii extrem de proaste, arantandu-le oamenilor si mai ales copiilor ca "asa e normal". Insa canalele cu filme bune, seriale interesante, documentare etc le scot unul cate unul pentru ca nu au concurenta pe piata.

Au niste oferte pe care nu le respecta!!! Si aici ma refer la ofertele care includ modem-uri de internet, tablete si alte dispozitive. Eu nu inteleg de ce faci o oferta care sa includa 10 de lucruri, din care nu poti oferi in realitate decat 2-3... Am asteptat pentru un modem mai bine de un an jumatate, si am primit unul la mana a doua. Am prieteni care au facut cereri de tablete de cand a aparut oferta si inca nu le-au venit... Asta e companie serioasa?

Colac peste pupaza, internetul de modem merge extraordinar de prost. Si da, stiu ca exista o limita, care aduce dupa ea scaderea vitezei. Insa ce explicatii aveti pt situatiile in care nu am folosit modem-ul 2-3 luni si deja avea viteza scauzuta intr-un asemenea hal ca nu se incarca niciun browser?

Mie una nu imi place sa fiu tratata asa si voi actiona in consecinta!!!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...