Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #2431 Re: Re: Re: Re: Re: Iulian

2014-12-15 21:28

#2416: - Re: Re: Re: Re: Iulian  

In mare parte sunt de acord cu ce ai spus despre inceperea vietii sexuale prea devreme.

Desi nu sunt religios, nu consider ca e bine sa iti incepi viata sexuala devreme, mai ales daca nu ai habar de riscurile la care te expui. O sarcina in adolescenta iti poate distruge viata. Te distruge fizic( corpul nu e pregatit sa fie gazda unui fetus) si te distruge si psihic( mintea nu e pregatita inca). Sa nu mai zic ca atunci cand vine pe lume un bebe nu mai ai timp de tine, de studii etc.

Eu mi-am inceput viata sexuala in momentul in care am gasit persoana potrivita, care imi este alaturi de 8 ani si urmeaza sa ne casatorim.

Desi ateu, nu am fost niciodata adeptul relatiilor pasagere sau a aventurilor de o noapte. 

Persoane ca mine sunt destul de rare. In adolescenta majoritatea isi incep viata sexuala la 14-15-16 ani si daca nu o faci nu esti cool. Ideea e ca trebuie sa faci dragoste cu o persoana care merita, atunci cand simti tu ca esti pregatit, nu de gura lumii.

Dar ca sa o spunem drept...cu cat interzici ceva adolescentilor cu atat o vor face. Daca ii lasi in voia lor, se poate alege praful de viitorul lor. Daca esti prea sever, atunci cand vor scapa din mana ta vor face de toate.

Sa nu uitam de cazul Babenco (fata de 15 ani care a fost filmata cu 5 baieti ).

Eu cand aveam 15 ani imi era rusine sa merg in baruri. Consideram ca acolo merg oamenii mari-adultii. Noi ne intalneam in parc la o doza de suc, nu in bar la o bere.

In ziua de azi barurile sunt pline de minori. Mai ales de adolescente imbracate foarte provocator. Si le vezi ca beau pana cad in 4 labe. Nu se fac controale in baruri. Nu le cere nimeni buletinul. Si vezi barbati de 30-40 de ani care le agata si profita de ele.

Adolescenta nu mai e ce a fost. Nu mai e cum era pe vremea mea sau pe vremea voastra. Acum totul se rezuma la cati de multi parteneri ai, la cat de mult bei, la cat de sexi esti si la cat de smecher e telefonul tau.

Adolescentii beau,fumeaza, se drogheaza etc.  Parintii habar nu au.

Si religia nu poate schimba acest comportament. Oricum ar fi..generatiile noi se duc la vale. Uitati-va la rezultatele de la bac din ultimii ani. Tin sa va precizez ca bacul e floare la ureche in zilele noastre si ei tot nu sunt in stare sa il ia.

Cand am dat eu bacul am avut 6 probe la care primeai nota : 2 orale (limba romana si limba engleza) si 4 scrise (geografie, limba romana, literatura universala si logica).

In ziua de azi la probele orale nici macar nu primesti note, ci calificative. Din prima nu mai poti pica la probele orale.