Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Musafir

/ #2199

2014-12-10 17:49

sunt pensionar militar si am activat o perioada la o unitate militara depozit acolo pentru a avea o eficienta mai mare in sistemul de paza acelor depozite am adunat caini maidanezi pe care i am instruit noi asa cum am putut realizind un sistem de paza cu acei caini si cu militarii foarte eficient acei cain fiind de mare ajutor pentru acest lucru nu aveam norme de hrana si de medicamente cum ar fi vaccine vitamine etc acestea le cumparam noi cadrele militare din soldele noastre considerind ca acei caini ne ajuta foarte mult pentru indeplinirea sarcinilor de paza a depozitelor ma intreb daca acel domn maistru sau subofiter ce o fi a carui viata ar fi depins in teatru de operatii alui sia altor militari colegi de ai sai din teatru de operatll de activitatea acelui caine care se spune ca era partenerul sau de misiune nu a gasit in buzunarul sau 30 lei lunar pentru vaccinarea partenerului care se pare ca chiar i a salvat viata la un moment dat astepta ca acel caine sa fie expus la acele riscuri generate de locul unde se desfasura misiunea doar pentru ca nuera prevazut in normele de intretinere ale mapn acel om pentru care nu pot sa am nici un fel de consideratie nu a pus in nici un fel pret peloialitatea acelui caine si nu l a cnsiderat deloc a fi un partener daca ii puteti comunica acelui domn va rog sa ii spuneti ca ar trebuii sa i fie rusine pentru ca datorita neghiobiei sale a ajuns max in situatia in care este