Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Gogu Ologu
Divizia Petrochimica Bradu

/ #30685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 11:22

#30671: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

Normal ca sunt Gogu (Ologu).Check my old posts.Multe le-am sters dar au mai ramas.Nu am mai postat din sila,vad ca petitia a devenit un loc de balacareala si injuraturi.M-am limitat doar la a urmari posturile importante.

Treaba sta cam asa:

In toamna asta atat la Pitesti(cat si la Valcea cred) cateva persoane din disponibilizati au stat aproape zilnic pe capul prefectilor pentru lamurirea situatiei.Chiar din persoane de la Pitesti au aruncat problema si lui Ponta si ministrului Nita in urma unei intrevederi la Bucuresti.Concluzia a fost ca banii pentru compensatorii nu mai sunt la masa credala,a fost facuta cumva o manevra ca banii sa nu mai apara la creante in cazul unei privatizari(zic ei).In campanie s-a promis ca in noul buget pe 2015 s-ar aloca fonduri pentru plata lor catre disponibilizati si ar fi bine sa o lasam mai moale cu reclamatii la DNA/procese pentru obtinerea lor ca da prost la eventualii cumparatori sau fortam falimentul Oltchim....cam asta s-a dat de inteles,tineti minte IN CAMPANIE.

Ar trebui toti(disponibilizatii) sa stie ca banii nu mai sunt in ograda Oltchim si cine isi face iluzii ca asteapta si banii vor veni ca asa trebuie se insala.Chiar si pentru siguranta ca sunt in fisele fiscale pe 2013,taraganarea asta le va permite sa ne refuze cu metode legale(date poate chiar prin O.U.G.).Noi cei de la Pitesti suntem patiti cu OMV,unii deja returneaza sume obtinute legal cu hotarare judecatoreasca atii asteapta sa fie executati pe bunuri.

CRED CA SOLUTIA AR FI SA FIM UNITI SI SA STAM PE CAPUL LOR LA PREFECTURI,CEL PUTIN(ca la capitala e cam greu sa organizam ceva de capul nostru,observ ca e greu si pe plan local)...DACA EI VAD CA NOUA NU NE PASA SI LUMEA E LINISTITA,AU BAIETII DESTEPTI GRIJA SA MUSAMALIZEZE PRIN METODE LEGALE...CA DEH ,EI SUNT MAI UNITI NU CA NOI...

Altfel NE MERITAM SOARTA ,cum am spus in nenumarate randuri(oricum ne-o meritam orice am face...)

P.S. CE AM SCRIS IN POSTURILE ASTEA:

#21862: - Re:

#21861SI  

... E VALABIL SI ASTAZI .DIN DIVERSE SURSE STIU CA SE LUCREAZA LA O CALE LEGALA PENTRU RENUNTAREA PLATII SALARIILOR COMPENSATORII CE TREBUIAU ACORDATE IN VARA 2013.ASA CA STATI CUMINTI GUVERNUL LUCREAZA!!!SA NU II DERANJATI!!!