Sa facem o lege pentru Max, cainele erou

Musafir

/ #1922

2014-12-08 22:15

Salut Dan ma numesc Gabriel dar fiind musulman...imi spun Majdy...nu vreau reclama sa u..locuiesc in Elvetia sunt roman ..as vrea pt ca si tu esti CAINE(DINAMOVIST)ca si mine sa deschidem un cont pt donatii...totul pt catelul erou pe care armata romana s a debarasat de el ca pe un nimic dupa ce a salvat atatea vietii...sub egida "Noua ne pasa de Max" putem strange niste banuti pt el...te rog e caine :)) ca si noi...am mai vb cu alti dinamovisti si cred ca si echipa ar fii de acord...te rog sta in puterea noastra...se poate...eu de aici din elvetia pot trimite ceva banuti daca se deschide un cont acolo...si inca ceva am primit de mos nicolae o masinuta Ferrari super pe telecomanda cred ca a fost cadoul care l am asteptat cand eram copil dar atunci...pe vremea lui ... vreau sa ti o trimit sa o scoti la licitatie...am inteles ca a costat ceva banuti aici dar e de la Ferrari ...toys original nu fake...are garantie :)) deci ce spui...eu oricum nu pot vedea tv din romania ca nu prind dar astept un semn de la tine...merci caine..
Cu respect majdy