Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26258

2014-09-11 06:32

V-AM POSTAT, ESTE ARTCOL DAR NU CITITI, CARE ARE  OPTIUNE SI STOPARE A  ACESTUI ARTICOL DAT IN PRIMA FAZA DE JUDECATOR SINDIC, INSA LEGEA CONTINUA, NU SE OPRESTE LA ACEL ARTICOL, CITITI IN JOS IN LEGE, PANA LA FINAL, EU V-AM TOT REEEEEEEEPOSTAT. TOATE PROCESELE IN SUSPENDARE POT FI PORNITE ATATA TIMP CAT AVETI PROBE REALE SI PUTETI CONTINUA PROCESELE, MULTI CHIAR LE CONTINUA SI AU PLANUL FINAL DE REORGANIZARE APROBAT SI PLANUL FINAL PLATI APROBAT  AFISAT LA TRIBUNAL DE CATRE JUDECATOR SINDIC CONFORM LEGILOR. IAR CEI DE LA OLTCHIM......

abcdef

Art. 36
De la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.

Art. 37
In vederea aplicarii prevederilor art.36, prin sentinta de deschidere a procedurii judecatorul-sindic va dispune comunicarea acesteia catre instantele judecatoresti in a caror jurisdictie se afla sediul debitorului declarat la Registrul comertului si tuturor bancilor unde debitorul are deschise conturi.

Art. 38
Orice furnizor de servicii - electricitate, gaze naturale, apa, servicii telefonice sau altele asemenea - nu are dreptul, in perioada de observatie si in perioada de reorganizare, sa schimbe, sa refuze ori sa intrerupa temporar un astfel de serviciu catre debitor sau catre averea debitorului, in cazul in care acesta are calitatea de consumator captiv, potrivit legii.

Art. 39
(1) Creditorul titular al unei creante garantate cu ipoteca, gaj sau alta garantie reala mobiliara ori drept de retentie de orice fel, poate solicita judecatorului-sindic ridicarea suspendarii prevazute la art.36 cu privire la creanta sa si valorificarea imediata, in cadrul procedurii, cu aplicarea corespunzatoare a dispozitiilor art.116-118 si cu conditia achitarii din pret a cheltuielilor prevazute la art.121 alin.(1) pct.1, a bunului asupra caruia poarta garantia sau dreptul de retentie, in una dintre urmatoarele situatii:

A. atunci cand valoarea obiectului garantiei, determinata de un evaluator conform standardelor internationale de evaluare, este pe deplin acoperita de valoarea totala a creantelor si partilor de creante garantate cu acel obiect:
a) obiectul garantiei nu prezinta o importanta determinanta pentru reusita planului de reorganizare propus;
b) obiectul garantiei face parte dintr-un ansamblu functional, iar prin desprinderea si vanzarea lui separata, valoarea bunurilor ramase nu se diminueaza.

B. atunci cand nu exista o protectie corespunzatoare a creantei garantate in raport cu obiectul garantiei, din cauza:
a) diminuarii valorii obiectului garantiei sau existentei unui pericol real ca aceasta sa sufere o diminuare apreciabila;
b) diminuarii valorii partii garantate dintr-o creanta cu rang inferior, ca urmare a acumularii dobanzilor, majorarilor si penalitatilor de orice fel la o creanta garantata cu rang superior;
c) lipsei unei asigurari a obiectului garantiei impotriva riscului pieirii sau deteriorarii.
(2) In cazurile prevazute la alin.(1) lit.B, judecatorul-sindic va putea respinge cererea de ridicare a suspendarii formulata de creditor, daca administratorul judiciar/debitorul propune in schimb adoptarea uneia sau mai multor masuri menite a oferi o protectie corespunzatoare creantei garantate a creditorului, precum:
a) efectuarea de plati periodice in favoarea creditorului pentru acoperirea diminuarii valorii obiectului garantiei ori a valorii partii garantate dintr-o creanta cu rang inferior;
b) efectuarea de plati periodice in favoarea creditorului pentru satisfacerea dobanzilor, majorarilor si penalitatilor de orice fel si, respectiv, pentru reducerea capitalului creantei sub cota de diminuare a valorii obiectului garantiei ori a valorii partii garantate dintr-o creanta cu rang inferior;
c) novatia obligatiei de garantie prin constituirea unei garantii suplimentare, reale sau personale, ori prin substituirea obiectului garantiei cu un alt obiect.
(3) Reclamantul, intr-o cerere de ridicare a suspendarii, trebuie sa faca dovada faptului prevazut la alin.(1) lit.A.b), ramanand debitorului/administratorului sau altei parti interesate sarcina producerii dovezii contrare si, respectiv, a celorlalte elemente.


abcdef

Art. 40
Deschiderea procedurii suspenda orice termene de prescriptie a actiunilor prevazute la art.36.

 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013:

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA coroborate cu toate LEGILE in sustinere.

 

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

Nu mai trebuie sa mai plece fara a lua decizia de ACHITARE SALARII, STATUL ROMAN TREBUIE SA PLATEASCA


SI DE AICI VA DESCURCATI ( SE TINE CONT DE TOATE ARTICOLELE DIN LEGI, TOATE )...,URMATI TOTI PASII LEGII 85/2006 SI TOT CE VI S-A OFERIT PUBLIC SI TOATE DOCUMENTELE PE CARE  LE AVETI IN POSESIE.

 

SALARIILE DE ORICE FEL SUNT GARANTATE DE LEGI SI STATUL ROMAN, IN CAZUL OLTCHIM FIIND ACTIONAR MAJORITAR TREBUIE SI ESTE OBLIGAT SA-SI PLATEASCA CREANTELE SALARIALE.