Gabriela Vranceanu Firea merita ce e mai rau

Alex

/ #44

2014-08-08 23:41

câtă prostie,ipocrizie și răutate poate exista in unii dintre noi.Din 43 de mesaje nu cred ca am numarat foarte multe care sa nu o judece pe Gabi,care sa nu o jigneasca si sa nu ii doreasca ,,binele pe care il merita''.Am vazut si o doamna ce sustine ca este profesor universitar(sau asa ceva) care de fapt pare mahalagioaica(iertati-ma doamna,dar la ce limbaj folositi asa am dedus).Stau si ma intreb,voi cei ce faceti aceste afirmatii,jigniti,doriti ,,binele'' si o judecati pe Gabi ati trait cu ea in casa?oare ati fost voi in patul ei sa vedeti ce cauta?stiti voi ce face in legatura cu serviciul(daca isi plateste sau nu angajatii sau daca merita sau nu sa mai apara la tv?).Oare asta nu este rautate adevarata si ciuda ca altii au ce voi nu ati putut avea sau ca au reusit sa faca ceva in viata spre deosebire de voi?

Eu o cunosc pe Gabi,nu foarte bine dar o cunosc si pot spune cu mana pe inima ca este un om minunat,un suflet curat care a trecut si prin bune si prin rele dar niciodata nu a jignit sau agresat pe cineva.Daca tot o acuzati de nu stiu ce fapte in legatura cu razvan firea de ce nu verificati sa vedeti cat de mult a suferit ea dupa pierderea lui.Oare baiatul lui nu a fost anuntat asa cum s-a spus in nu stiu ce tabloide?Baiatul lui a fost anuntat de schimbarea orei si datei in care avea loc inmormantarea dar se pare ca nu a binevoit sa ajunga la timp,iar dupa aceea cerea bani la televiziuni sa o denigreze pe Gabi.

Haideti sa nu mai judecam persoane pe care nu le cunoastem personal,despre care am auzit doar din presa dar habar nu avem daca cele spuse sunt adevarate.Haideti sa ne uitam in ograda noastra mai intai si dupa aceea sa ii judecam pe ceilalti.Oare cei care ati vorbit asa,,frumos'' la adresa Gabrielei nu aveti defecte,sunteti perfecti in asa fel incat sa aruncati cu piatra?Oare cel ce a facut aceasta petitie este cel mai cel,cel mai curat si mai drept,cel mai perfect?Nu cred asa ceva pentru ca niciunul dintre noi nu este asa.