Scrisoare deschisa catre d-na moderatoare Mirela Vaida

Musafir

/ #38

2014-07-17 17:21

D-na Mirela, dumneavoastra impreuna cu organizatorii acestei emisiuni instigati la violenta, ura, cearta si agresivitate prin citirea repetata, voluntara a mesajelor rautacioase.Manipulati concurentii si opinia publica prin alegerea materialelor, taiate, trunchiate si lipite. Cum se explica ca ei in casa au o relatie destul de armonioasa, iar in emisiune devin timorati, agresivi si se simte inconfortul starii lor. Cum se face ca mai nou dupa ce i-ati tinut pe bara timp de 8-9 luni pe Mariana si Grigore,(de altfel acesta fiind motivul clasarii pe ultimile locuri ) mai nou acum pe final ii promovati zilnic. Oare au dormit 9 luni si s-au trezit acum? Eu inteleg din acest lucru ca vreti sa prefigurati si sa manipulati oamenii cum sa voteze astfel tabloul final sa fie asa cum va doriti. Nu ati fost corecti, nu sunteti si cred ca nu veti fi niciodata. Pana intr-o zi cand veti fi trasi la raspundere. Undeva se va sparge buboiul. Voi sunteti cauza, iar ei sunt doar efectul actiunilor voastre.Voi ii denigrati prin asa zisele mesaje pe care de altfel le puteti controla foarte usor. Apoi ii obligati sa stea drepti in fata mesajelor citite, sa aplece capul, sa multumeasca, sa faca plecaciuni sau sa dea raspunsuri decente sau ironice la mesaje rautacioase. Mirela tu ai putea sa faci aceste lucruri, zi de zi in conditiile in care sunt ei acolo? Iti spun eu ca nu! Esti colerica, nervoasa, epuizata si cel mai rau impartiala. Nu uita! Esti doar un moderator si nimeni nu este de neinlocuit. Concluzia: Cand cititi mesajele rautacioase sistematic, intentionat, ca sa-i denigrati atunci asteptati-va la reactii. De cateva zile va chinuiti sa-i faceti asta lui Raymond, suparati ca nu mai vrea sa dea curs certurilor, exact ceea ce va trebuie ca sa vina banuti. Si presimit ca in viitor o s-o puneti pe Constantina pe primul loc ca sa va intre si mai multi bani din partea sustinatorilor Oanei. Scuzati-mi franchetea, bine ar fi sa ma insel.