Demisia Laurei Georgescu, Presedinte CNA

kumbell

/ #526 Herta Muller denigrata de "intelectuali"

2014-07-05 19:57

E incredibil ca publicul sa ajunga sa ceara demisia acestui hoit ce aminteste de povestile staliniste, si sa se mai puna sub semnul intrebarii daca se va reusi.

Domnilor jurnalisti,

Eu imi amintesc perfect de reactia violenta a lui Mircea Dinescu si a altora din studioul Realitatea cand in Germania Herta Muller publica ca l-ati adus pe Stalin/Ceausescu iar la putere.

Faptul ca tara asta merge ca un hoit este ca jurnalitii de prima mana nu au respect pentru valori universale (in Romania eu personal nu am fost scolarizat deloc cu ce as fi dorit si cu ce mi-ar fi folosit), cum a devenit Herta Muller -- ce sa mai spun de hoituri de gen Patapievici, care nici macar nu a fost in sala cand a venit ea la Atheneu (caci a fost criticat in Germania ca a trimis intelectuali securisti acolo).

Eu am facut o greseala enorma ca m-am luat dupa Mircea Dinescu, Andreea Cretulescu, si dupa ceilalti semi-intelectuali ce se pretind intelectuali doar in fata publicului indobitocit de folosirea limbii romane, care poarta in ea insasi multa otrava.

I-ati scos pe oameni la vot ca sa-l aduceti pe Stalin, caci pentru voi Herta Muller nu exista.

Ce sa mai spun de excrementul care e la cAcademia Romana, si care l-a plagiat pe Calinescu cu istoria literaturii, dar care a uitat s-o numeasca si pe Muller pe acolo, ca a trait si ea la Timisoara si a publicat poezii pe acolo.

Sa va mai urmaresc la Realitatea ? E clar ca sunteti singurii din Romania care mai misca ceva, dar de unde sa scoti ce nu mai e de scos ?

In fine, eu nu sunt in masura sa va critic. Daca as fi in locul vostru, nu as putea sa fac mai mult. Mesajul meu e doar o injuratura ca am fost idiot si m-ati facut sa ies la vot, si in plus sa va mai si urmaresc cateodata. De acum nu am sa mai folosesc limba romana deloc. Sunt lucruri interesante in lumea asta.

A propos, de ce semi-intelectualii de la Realitatea nu spun romanilor ca universitatile americane au pus cursurile gratuite pe internet (edx.org, coursera.org, udacity.com), si ca urmand 50 de cursuri esti la fel de bine ca unul ce termina MIT/Sorbona/Stanford ? Daca ati avea respect pentru viitorul copiilor mici, care la 20 de ani ar putea ajunge educati in loc sa vina sa se prostitueze in Vest, ati face nu doar o emisiune pe luna despre asta , ci o emisiune zilnica despre educatie. Parintii s-ar bucura ca le oferiti ceva util copiilor lor, si poate ca un val mare de astfel de parinti ar putea sa schimbe ceva.

In loc sa faceti emisiuni de fenul Fresh Refresh, daca i-ati invata pe oameni in emisiuni de astea nu cum sa manance, ci CUM sa se informeze/invete de unde/cum sa manance, lumea ar fi mai fericita.

De ce ii tineti pe oameni deconectati de realitate, pe cand in alte tari presa publica 100 de articole pe zi despre invatamantul gratuit ?

Mi-e scarba de limba romana, promovata de cAcademia Romana.