BNR trebuie sa intervina asupra cursului CHF pt.credite

anca&benny

/ #41 chf de nar fi fost

2011-08-10 14:31

buna sunt si eu una dintre cei care au mers cu turma,dar uneori nu ai de ales.ratele sunt de cand sunt si bancile si tot pt oameni sunt facute si astea.exemplul meu e acelasi incep cu o rata de 400,00 lei(pt ca mai mult nu mi se permite ca numi ajung veniturile)parca stiau ei ceva ca vor creste chf de nu-mi va ajunge 2 salarii de muncitor (binenteles)sa le platesc si am ajuns in 10.08.11 sa platesc valoarea in chf de 1100,00.am crezut ca lesin dar bi ca eram cu sotul......si dragi destepti care va descurcati si fara rate in viata si faceti bani de pe o zi pe alta numai voi stiti cum,ce era sa fac 2 tineri casatoriti care nu aveau posibilitatea sa stea la parinti ca erau destui si pe acolo decat sa-si ia un apartament mic in rate si doar la valuta la care iti permitea politica bancii.crezi ca noi nu ne faceam credit in lei????da ce banca iti dadea bani de un aprtament la salariiile romanilor.ai mei au un apartament tot prin rate si au terminat de plati,dar intradevar alfel de rate cum era pe vremea lui ceasca,ca dor ni de el cateodata.apoi in 2007 la noi in salaj erau chiriile cat o rata pe luna.....deci tu ce ai fi facut ca tanar si fara experienta cand vedeai pe tota lumea la casa lui doar cu 400 de lei pe luna??///oareeeeeeeee?si uite asa visul meu a devenit un cosmar,si cand ma gandesc ca ma rugam la D-zeu sami aprobe creditul acum am rog sa ma scape de el:)no in fine cam asta e si povestea mea ca si a altora,acum asteptam deznodamantul ca dor tot ce urca urca pana la un loc da ma si coboara,ori sa termina lumea sata ori a scadea francul.sa aveti o zi faina toti si succes celor cu rata in chf.