Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #20803 Aflat de două zile în Vâlcea, în campanie electorală, Vadim agită spiritele la Oltchim! - Situaţia d

2014-05-14 23:42

Aflat de două zile în Vâlcea, în campanie electorală, Vadim agită spiritele la Oltchim! - Situaţia disperată a foştilor angajaţi de la combinat i-a căzut ca o mănuşă

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/50-primul/26765-aflat-de-dou-zile-in-valcea-in-campanie-electoral-vadim-agit-spiritele-la-oltchim-situaia-disperat-a-fotilor-angajai-de-la-combinat-i-a-czut-ca-o-mnu.html

http://www.viatavalcii.ro/images/2014/vadim-tudor-15052014.jpg...

Aflat de două zile în campanie electorală la Vâlcea, Corneliu Vadim Tudor a venit ieri în mijlocul protestatarilor de la Oltchim: „Nu am venit intenţionat, eram aici în turneul electoral. Când mă bărbieream la hotel, am auzit gălăgie şi am ieşit. Aceşti oameni nu sunt manipulaţi politic, nu i-a adus nimeni aici, i-au trimis copiii şi părinţii bolnavi. Eu ştiu ce a fost Oltchimul, găina cu ouă de aur. Acum se încearcă măritarea Oltchimului ca într-o nuntă de ţigani. Ponta a pregătit o Ordonanţă de Urgenţă, vrea să dea 200 milioane de euro pentru primarii care vor fura pentru el la alegeri, oamenilor de aici nu le poate da banii meritaţi. Unde e prefectul, de ce nu vă bagă în seamă? Să îi fie ruşine!”, a spus Vadim, care a luat telefonul să-l sune pe ministrul Dan Şova. “Să vedem dacă răspunde, că se cam ascunde. Uite, are telefonul închis. Să-i ia mama dracu’ de bandiţi! Îl sun şi pe ministrul Justiţiei, să vedeţi cum se ascund. Nu răspunde nici ăsta. Piperea ăsta, de care spuneţi, cine e? Nu am auzit de el până acum. Pe Ponta nu îl sun, că e la Grădina Zoologică. Hai că o sun pe Androneasca. Stă pe toate stâlpurile să o votaţi voi. Dacă nu cumva e în pat cu Ion Iliescu, marea iubire a vieţii ei. E un amor cocoşat. O am şi pe Vica Blochină, o sun şi pe ea?”, a afirmat Vadim Tudor. La un moment dat, lui Vadim i-a sunat telefonul: „Da, domnule general, sunt în mijlocul oamenilor, dar nu răspunde nimeni de la guvern. Poate i-a arestat cineva pe toţi. Oameni buni, eu plec la Sibiu, sunt aşteptat acolo. Eu vă dau un set cu 5 CD-uri cu muzică de petrecere”, a spus Vadim Tudor, după care a plecat, iar protestatarii au rămas singuri să-şi ceară drepturile. Gabi Bercea