Gratiere pentru Gica Popescu

Musafir

/ #1501 Re: initiatorul petitiei de gratiere este un idiot

2014-03-07 10:48

#1481: Gabriela - initiatorul petitiei de gratiere este un idiot

Draga Gabriela,sunt unul dintre cei care au semnat aceasta petitie si pe cale de consecinta,asa cum tu ma numesti,sunt un retard,un nesimtit,un idiot. Sigur,fiecare poate avea opinia lui,ba mai mult si-o poate exprima,chiar si plina de ura si dezgust,ca in cazul tau. Dar hai sa te lamuresc: si eu muncesc din greu sa platesc ce am de plata,sa fiu acel cetatean despre care tu vorbesti,onest si curat,macar in fata oamenilor si a legii si nu-mi place deloc sa vad tot soiul de impostori,indiferent de domeniu din care vin,sfidandu-ma,iar asta intamplandu-se doar pentru ca au furat! pana aici sunt de acord cu tine........DAR,daca vorbim despre Popescu lucrurile se schimba un pic. NU-L CONFUNDA CU RESTUL! a gresit o singura data iar greseala este omeneasca DA,A GRESIT si acum cativa ani a platit o suma mare....dar te-ai gandit vreodata ca omul asta a scos o tara intreaga in strada in 94? o tara mandra ca SE POATE!chiar daca era vorba doar de fotbal,ceea ce tu dispretuiesti!te-ai gandit de cate ori i s-a cantat imul? te-ai gandit ca are o scoala de fotbal unde copiii invata carte si fac sport in timpul ramas si nu stau pe strada sau prin baruri? PUNE IN BALANTA TOATE ASTEA!! ura cu care tu ai scris comentariul ma convinge ca nu vei putea intelege in cazul asta,PUNCTUAL,9 din 10 romani l-ar ierta,este omeneste sa gresesti cum la fel de omeneste este sa ierti,daca grseala nu se repeta!

Cat despre apelativele tale la adresa celor care au semnat,nu te cunosc si mi-e greu sa spun ca te-ar putea caracteriza,dar NU AI VOIE sa le folosesti!