Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

/ #17511

2014-02-27 15:45

Cam tarziu incep sa-si dea seama oameni politici ai judetului de imensitatea dezastrului ce paste orasul Rm.Valcea.Acum isi dau seama ce reprezinta nefuctionarea combinatului si o intrebare fireasca cati oameni au iesit sa manifesteze? Zero, asa ca situatia poate continua vad ca nu spune nimeni din conducerea orasului la cat va ajunge gigacaloria (se vehiculeaza 250 fara TVA)care acum este 183 lei sa vedem atunci de unde platiti sau suportati.Dar de ati ales, un primar care se ocupa acum mai mult de cum sa scape de puscarie si n-are capul la treburile si nevoile orasului, un vice primar care din manipulant a ajuns viceprimar si habar nu are cu ce se mananca administratia locala si nevoile economice ale orasului, un presedinte de consiliu judetean, comunist ordinar care n-are in cap decat agricultura si infintarea unui parc industrial unde a intarcat dracul iapa(pe la Berbesti),un prefect care nu stie nimic si nu-l baga nimeni in seama(situatia dramatica de la Oltchum) dar nu stie decat sa-si incaseze salariul si sirul incompetentilor si profitorilor(inclusiv din conducera actuala a Oltchimului) din varful conduceri orasului si judetului poate continua si nu in ultimul rand imi aduc aminte ramarca unui politician valcean odata cu castigarea USL-lui a alegerilor "ca au castigat alegerile ca un tsunami au 70%si fac ce vor" dar pot sa-i spun acum ca ar fi bine sa se uite ce ramane in urma unui tsunami asa ca oameni dati-va si singuri seama unde o sa ajungem in situatia asta actuala de acum, cred ca la dezastru.