Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

musafir

/ #35465

2014-01-22 10:31

Domnule PONTA.........CEREM DEMISIA DE ONOARE a ministrului de interne macar si pentru ce a comentat ...ii pare rau ca s'a intamplat in mandatul lui......acest om are vina ca nu si-a instruit oamenii si ca are dotarea necesara dar nu au putut cere un mandat de la procuror....pentru situati de urgenta nu stiu daca mai era cazul sa ceara......chiar daca trebuia sa de-a explicati de ce a folosit fara acceptul unui procuror care nu stie decat sa stea cu BIBLIA pe masina numai asta nu stiu sa faca....domnilor hai sa fim seriosi... PUTREGAIUL pleaca de sus ca se pun in functie POLITIC si nu in functie de pregatire.........cine a gresit sa plateasca....nu mai acoperiti gunoiul de sub pres si daca a gresit sa plece.......o sa platiti cu voturile daca acoperiti...nu ne mai prostiti ca noi vedem foarte bine cum se procedeaza...au cazut capete prea putine pentru o eroare asa de mare........domnul STROE nu e demn sa mai ocupe aceasta functie.....daca s'a ajuns sa spun ca acest medic a dat coordonate gresit nu ma mira in ce tara traim...si chiar asa sa fie ceia ce nu cred si sustin acest medic(si pe restul) pana in panzele albe...acest medic a incercat sa salveze vieti...voi nu va ganditi ca acest medic nu a mancat, poate nu a avut apa sa bea...cum pute-ti voi sa acuzati acest medic care il voi apara cu toata fiinta mea ca este un EROU..ca a dat date gresite...dar voi nu va ganditi ca acest om a suferit o TRAUMA din izbitura si nu a dat gresit, voi trebuia sa nu dormiti in banca si sa ajutati acesti oamenii minunati.....a doua trauma ca si-a vazut colegi in halul care erau cu lovituri, EPAVA care era distrusa si ca acesti oamenii cum se simteau cand o vedeau in fata...hai sa fim oamenii si sa ne rugam pentru sanatatea acestor medici minunati, sa se faca bine ca sa poata trece peste aceasta trauma ....cat si familiile dumnealor....CONDOLEANTE FAMILIILOR INDOLIATE, PUTERE SA LE DE-A DUMNEZEU SA POATA TRECE PESTE ACEST EVENIMENT NEFERICIT...IAR PENTRU .......ALBERT FIUL DOMNULUI IOVAN SA STIE CA TATAL LUI ESTE ACOLO SUS SI IL VA VEGHEAZA SA CREASCA MARE SI SA FIE FERICIT IN VIATA ALATURI DE MAMA SA.....SA CRESTI MARE DRAG COPILAS SI BUNUL DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA.......nu mai majiti acesti medici minunati(nu toti isi fac datoria de onaoare)acesti oamenii chiar merita sa fie ridicati la un rang mare ...sa ne traiti domnilor doctori , sa va face-ti sanatosi cat de repede sa va putem vedea cum va face-ti datoria chiar in conditi vitrege ca nu se face nimic in sistemul de sanatate..........sa se termine contractele cu apropiati .... sa devina sistemul de sanatate asa cum era odata.,....sa nu se mai fure din banii contribuabililor sa mearga direct acolo unde trebuie nu dirijati prin buzunarele apropiatilor...